Мојот тренинг стил на BOSU

Обожавам BOSU! Го употребувам во моите секојдневни тренинг активности и во работата со моите клиенти. Овие ми се најомилени вежби, како за горниот така и за долниот дел од телото. Со BOSU можеш да искомбинираш вежби за баланс, сила и core stability како и да импровизираш вежби во секој домен. (english)

 http://youtu.be/HRmtPwvGYhc