Низ Париз на точак во 8 минути

Ние си имаме видеа кои прикажуваат како е да се вози точак низ Скопје, но доколку ве интересира како ќе си поминете возејќи покрај Сена низ Париз можете да го погледнете видеото на дечките кои се потрудиле да фатат некои знаменитости како и специфики од градот, но и зезнатите делови за градските точкаџии.