Супер јоги бабичка

Тао Порчон-Линч може заслужено да го добие епитетот ”Супер баба”! Годините како да застанале за неа, бидејќи таа на своите 93 години редовно вежба и држи часови по јога, активно го живее својот живот, а во скоро време и ќе учествува и на наптревар по танцови со својот 69 годишен партнер. А да, и регистрирана е во Гинисовата книга на рекорди како најстар јога инструктор. Сега помладите имаат ли за нешто да се пожалат?