Здрави млади, здрава иднина!

Повик до сите родители, учители и наставници, а најважно до сите деца кои поминуваат повеќе саати во денот на столче. На сите луѓе им е потребна физичка активност, а децата се оние кои едноставно не можат без неа! Затоа погледнете ги вежбите и практикувајте ги секојдневно во домот, на училиште, во двор, било каде и било кога. Не чекајте!

 

Нека видеото ви послужи само како водич за една поздрава младина!