Топ 10 земји мрзливци

Верувањето дека поголем дел од нациите на нашава планета работат напорно за да допринесат или да ја уништат човечката цивилизација се руши поради новите истражувања каде испаѓа дека всушност поголемиот дел од светот не работи на ништо. 

Научното списание “The Lancet” во последно време ги истражило податоците од 122 земји во обид да ги издвои најмрзливите земји на светот. Епа еве ја листата на првите 10…