Дај го точакот да видам што типче си!

Дали некогаш ви се случило да процените некој човек според точакот кој го вози? Ако сакате да бидете посигурни во проценката, ѕирнете го тркалото на бајкерскиот стил…

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија