инфографик

Како да си одберете патики за трчање

Шест насоки околу тоа како правилно да изберете патики за трчање доколку сте решиле да се фатите здраво со вашиот џогинг, запомнете, патиките нека ви бидат приоритет, мајсторот по алатот се познава, нели? 

Running Shoes Infographic: How to Choose the Best Running Shoes

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија