Инспирација за малишанските две тркала

Не чекајте, крајно време е да ги извадите велосипедите од гаража, да им направите еден редовен сервис, да им ги извадите помошните тркала на малите големци и да тргнете во освојување на улиците! Уживаjте во викендот без разлика на тоа какво е времето…