Можете ли да си каснете како олимпиец, а да не ви се залепи?

Да, ама само ако тренирате како Мајкл Фелпс! Ова е неговото дневно олимписко мени… 10 000 калории претставени со вистински оброци. Сигурно не е едноставно да се биде олимпиец од негов ранг, бидејќи деновите воглавно му се сведуваат на тренинг и на јадење… и на спиење се разбира! И повторно…