Сонце, вода и забава со wakeboard

Додека некои сеуште го бркаат снегот по планините, други ја започнаа летната сезона со сурфање на вода. За сите конзументи на wakeboarding, еве ви стимуланс за да се подгрее атмосферата за летото што ни следува…