југо-запад

Прво коло – ФФМ Детска фудбалска Лига (видео)

Првото коло од ФФМ Детска фудбалска Лига се одржа на главниот терен од СЦ Билјанини извори – Охрид на 7-ми април 2013 година. На овој настан учество земаа школи од Охрид, Струга и Дебар каде продефилираа 27 екипи во 3 генерации со приближно 300 деца.

 

На сите екипи и играчи има се заблагодаруваме за убава и ФЕР ПЛЕЈ игра! За многуте постигнати голови и за прекрасната атмосфера која владееше на теренот и на трибините!

Сите резултати ќе ги најдете тука