Велс има талент..

.. ама не е Герет Бејл. 

Ендру нема појма дека неговото видео вирално се шири по интернет мрежата овие неколку дена и сè уште се нема видено на ЈуТјуб. Тој почнал да се занимава со жонглирање на стари години бидејќи сакал да ослабне некое кило и да има поактивен живот, ама сега, талентот може да го однесе и на „Британија има Талент“.

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија