Емили го крши мразот

Откако обичното качување и здодеа и повеќе не ѝ претставуваше предизвик, Емили Харингтон почна да качува карпи со мраз… Онака, за да си ги прошири хоризонтите, за да се почувствува помлада и пожива. И добро ѝ оди богами!