Своеглави, храбри и неодоливи

Децата се ослободени од стравот кој ги парализира возрасните што им овозможува да пробуваат нови работи и лесно да усовршуваат вештини. Исто така и креативноста им е на ниво, можеби не толку усовршена кога пробуваат да излажат, но дефинитивно кога смислуваат бељи кои со сигурност од такт ќе ги извадат нивните родители. Никогаш не знаеш на што си со дете! 🙂