Трчаме Заедно со Искра

Бидејќи секогаш е подобро кога нешто се прави во друштво и со убави вибрации, Искра реши да канализира позитивна женска енергија на доза џог по кејот на Вардар.

 

Трчаме Заедно е иницијатива предводена од Искра Јовановска, која се состои од регрутирање на девојки кои се занимаваат со рекреативно трчање, а е со цел одржување на заеднички тренинзи, меѓусебна мотивација и подготовка за трки.

Редовните тренинзи се одржуваат на Кејот на Вардар. Секој понеделник и среда од 18 часот, старт Жабар и секој четврток и сабота 18 часот, старт мост Близнак, Аеродром.

Па девојки, што чекате?

Повелете на кеј за неделниот рекреативен фикс!

Повеќе информации на фб групата и фб пејџот.

Еве и неколку фотки…

 

 

 

 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија