Зузка се здружи со Брус Ли за појаки стомачни

Значи, во зависност од тоа дали сте дечко/девојка ве советуваме да не се загледувате премногу во Зузка и да и наоѓате доблести/маани, а притоа да заборавите на вежбите. Подобро сконцентрирано да ја следите со тело и со мозок. Интензивен тренинг, особено за стомачни кој би ги практикувал и Брус Ли… па да ве видиме сега! П.С. Не е баш за почетници. 

 

Можеби сте ја гледале познатата Сузана и нејзините убиствени вежби на страницата bodyrock.tv, но сега таа има малку поинаков имиџ и канал на јутуб под псевдонимот Зузка… вежбите и се сеуште убиствени! 🙂

Сепак, вреди да се проба!