Кога водата тивко шумоли

Како беше некогаш

Ова е од времето пред Ленс, Фрум и Контадор, кога се возеше на РОГ и Тито чадеше свежа кубанска. Многу повеќе за ова краткометражно дело на Вардар филм тука