Тренинг програма за полумаратон

Ако веќе се ковате себе си за Скопскиот полумаратон или можеби за нешто поголемо, еве една тренинг програма која што може да ви помогне во начинот на кој се подготвувате. 

Мет Еберсол е сопственик на фирмата Personal Best Training и има тренирано повеќе од 5,000 атлетичари, во полето на полумаратонот  човекот се смета за експерт во оваа област. Мет споделил два тренинг планови на пошироката јавност за една 12 неделна подготовка, една за почетници и една за понапредни атлетичари. 

За почетници

 

За напреднати атлетичари

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија