Стиснете му “delete” на целулитот

Само страшниот збор “целулит” ќе ве натера да се мотивирате и да ги пробате овие неколку ефективни вежби за долниот дел од телото кој обично е и најкритичен. Вака, без скапи третмани и креми, со дополнување на соодветна исхрана ќе му кажете чао пред да настапи летото на сцена, но да не се ограничуваме само на летото нели…