Денсање со брзаци на Матка

Иако пролетва мартовски си шмрља какво сака време, тешко е да се одолее на доза кајак на Матка. За температурата (на околината) овој викенд ќе ви покаже чешмата, а сè останато околу едночасовниот тренинг ќе го погледнете во останатиот дел од видеото. 

Автор

Ognen Brazanski

Скопје

Македонија