Детален медицински прирачник кој е задолжителен во домашна библиотека

Витаминска Библија – Ерл Миндел

Ви ја претставуваме книгата Витаминска библија од експертот по нутриција Ерл Миндел. Научете сè што треба да знаете за да си го продолжите животниот век, а притоа да имате среќен и здрав живот. Витаминска библија на 21от век е една од најпродаваните и најпопуларни медицински книги на сите времиња која треба да е неопходно парче во вашата библиотека. ПРЕПОРАЧУВАМЕ!

Откријте како да ја зголемите вашата енергија, да го подобрите вашиот сексуален живот и да го продолжите животот користејќи го овој светски прирачник за точна конзумација на витамините, суплементите и алтернативните терапии.

Во ова издание, Ерл Миндел ги истражува природните алтернативи за Вијагра, Прозак и Валиум, ги потенцира исцелувачките активности за луѓе кои страдаат од артритис и жртви на удари, и ги разоткрива опасните и животно-загрозувачки “чудесни лекови”.