Шапка на минута даб степ

Ако не ни верувавте на објавата за вчерашниот ден на Шапка, еве малку споро и „болно“ да ги убедиме оние што не беа таму. Прогнозата на синоптичарите беше на место, снегче има уште! Е сеа, молете бога ова да не беше последниот работен викенд на ски центарот.

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија