Продуцирање на идни паркур момци

Прво играат брканица со другарчињата… Па се усовршуваат, почнуваат да ги скокаат оградите на комшиите и пошироко… Па кога ќе пораснат наоѓаат сè поголеми предизвици за меѓусебно да се испробаат што паркур и freerunning вештини научиле. Дечкиве ја живеат нивната страст и добро им оди, како со ентузијазам така и со техника.