Сите на куп

Ко за беља шестата сезона на Salomon Freeski TV има само 12 епизоди, но барем се квалитетни. Дузината кратки филмчиња бркаат паудер и вадат приказни во бивши Советски претседателски вили во Русија, одлични планински предели во Јапонија, Чиле, Франција, Австрија па дури и на Етна, Сицилија. 

Наши фаворити: најдобра приказна – The Burn, најдобра авантура: Poor Man’s Heli, фотографија и музика: Not another GoPro edit, а и Гласност не е лош, башка насловот му е на кирилица. За останатите ѕирнете сами.

Прво тизерот

S6 E01 Tabibito (The Traveller)

S6 E02 Quarter Past Midnight

S6 E03 The Storm

S6 E04 Glasnost Ski (ГЛАСНОСТЬ)

S6 E5 – Vuelo

S6 E6 – The Last Frontier

S6 E07 – Tempting Fear

S6 E08 – Roots: Austria

S6 E09 – Etna

S6 E10 – The Burn

S6 E11 – Not another GoPro edit

S6 E12 – Poor Man’s Heli

 

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија