Мастерче во бразилско џиу џитсу

Не се закачајте со мало дете, може да е Џиу Џитсу мастер!

Ноа Келс нема ни 10 години, а веќе има освоено многу медали и е на добар пат да стане мастер во Бразилско Џиу Џитсу. Сигурно не би посакале да се закачнете со ова жилаво детенце…