Како да забиеш како профи НБА играч

Интересна компилација на смешни дечиња кои се натпреваруваат во забивање на мали кошчиња. Се гледа дека повеќето од гледање станале професионалци… ама во мислите! Оние кои се навежбале малце повеќе им се дуваат на кутрите антиталенти со топка. Слатко како и да е…

Легендарното видео каде еден од маливе (ќе приметите за кого зборувам) се однесува како да е ветеран од НБА.

Се трудат ама финтите нешто не им излегуваат до крај… не за друго, кошот е крив!

Е ова ти се вика правење финти на терен… ама во слоу моушн!

Може не од прва, ама од втора мајка успеа сите да ги легне на земја!