Red Bull Playstreets 2013 (галерија)

Низ неколку објективи погледнете како помина овогодинашниот Red Bull Playstreets во Бад Гастајн. 

 

 

 

 

 

 

Видеото од хајлајтот можете да го погледнете тука

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија