Ново интересно видео на Кејси Нејстат

Калориски лажги со опашки

Понекогаш не е доволно да верувате само во она што е напишано. Доколку сакате да дознаете нешто повеќе за храната, како на пример колку калории има туршијата или вашата омилена сарма, следете го примерот на Кејси. Само внимавајте, откога ќе го изгледате неговото најново видео ќе има многу пу пу не важи.

Умешноста на Кејси Неистат да направи добро видео кое ќе го задржи нашето внимание, а притоа и ќе ни покаже еден поинаков аспект на работите, повторно се докажа!

Веќе имавме прилика да ја публикуваме неговата реклама за најк која другите досега не се осмелиле да ја направат.

Е затоа е супер да си храбар и креативен!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија