Како понежната половина вежба за болдер

Нејзиното име е Галина Парфенов и во животот таа има чувство дека е алпинист. Тоа што ни таа самата не е сигурна дали е алпинист или не, се гледа по нејзиниот дневен тренинг и типовите на вежби што ги изведува.

За разлика од статијата каде наведовме дека жените се тапа во подигнување на вратило, тука мора да признаеме дека Галина pull ups-ите ги прави подобро од цела ваша маалска теретана. Таа прави регуларно по 50 или 100 на ден и тоа со неправилно поставени раце и со lockout (заклучување) под различни агли на раката. Момци, среќно!

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија