Еволуцијата на Џејми Карагер

После 722 настапи за Црвените од Енфилд, два освоени ФА купови, три Лига купови, два Комјунити Шилд, една Лига на Шампиони, една Куп на УЕФА и два Супер Купови, легендата на Ливерпул на свои 35 години реши да се повлече од фудбалската кариера на крајот од оваа сезона. Еве како Џејми еволуираше низ годините.

1998/1999 – 1999/2000

     

2000/2001 – 2001/2002 

     

2002/2003 – 2003/2004 

     

2004/2005 – 2005/2006

     

2006/2007 – 2007/2008 

     

2008/2009 – 2009/2010

     

2010/2011 – 2011/2012

     

 

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија