Што ти значи руска школа

По се изгледа и самите Руси се изненадени од руската школа на ова талент шоу. Момче и девојче, преслатки кога стојат, а неверојатни додека ја изведуваат точката. Каква работа завршил тренерот кај овие малечки дечиња, погледнете и сами… закон!