Билдерски појадок од бајките

Доколку вежбате, сакате да ги задржите мускулите, да бидете чисти, а притоа полни со енергија, направете си еден избалансиран појадок со вистинска храна. Не треба да се мачите со броење калории и хранливи вредности, бидејќи дечкото веќе сè изброил и се снимил за да нема забуни.