Џордан и Усеин вода да му носат

Незнам дали е до бојата, до талентот или до напорната работа или можеби сè во едно, но малиов на 11 години растура и врсници и постари како во кошарка така и во спринтање. Дали е реално? Секако! Дали ќе пoтрае? Ни останува да почекаме, а притоа да го следиме развојот на овој млад ултра талент!