Полова вајс версa во теретана

Секој момент на овој свич е живописно и егзактно прикажан без никакви маани и недостатоци. Мажишта дигаат по 5 кила на гради, омуваат на јога и се вртат на стриптиз шипка, а жениве целосно предадено разговараат за протеински шејкери и барови, буљаат по атрибути и страствено се оптеретуваат на бенч. 

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија