Свиркачот во деминутив

Кликаш, запаѓаш и стануваш дел од ситните снешковчиња и ратрачиња на можеби најперфектниот минијатурен флуид од видео направен за еден ски резорт. Е за деминутивот на Вистлер, Канада можеме да кажеме дека само во четири и нешто минути има потенцијал да ви ги промени нештата на работното место. Можеби и шефот ќе го гледате како бубаче па ќе сакате да го згазите, а потоа ќе си свиркате.

Ако трпи нетот препорачано е фул ХД.

Останати деминутиви:

Џексон Хол тука 

Банско тука

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија