Најголемото групно лебдење наопаку

Рекордот е срушен минатата година во август и најверојатно типците биле премногу зафатени со монтирањето на клипот. Ама да видите што клип направиле, нема да им замерите за закаснувањето.

Инаку се работи за рушење на рекордот во најголемата група на луѓе кои лебдат во вертикална положба наопаку за време на слободно паѓање. 138 луѓе учествуваа во создавање на огромна снегулка и рушење на рекордот додека паѓаа од небото над северен Илиноис. На момците од GoPro нема да им замериме што сега ни го пуштаат клипчето бидејќи направиле мастерпис со неговото монтирање. Уживајте!