Малиот спајдермен напаѓа во висина!

Неговото име е Џејми. Тој има 4 години. Родителите на Џејми дозволија талентот за качување по карпи да го надоградува до врвот уште од најрана возраст.

Затоа, доколку забележите страст кај вашето дете додека се качува на дрво или по мебел, можете да го повторите нивниот пример.

Страста на Џејми е качување по карпи. Тој се чувствува прилично сигурно за негови години додека искачува ја категоријата 5.10б на вештачки карпи. Овој мал сладок талент може да го погледнете на следното видео…