Дел од најдоброто од мене

Ова видео е селекција од моите најдобрите моменти додека бев 2 години дел од екипата на ФК Македонија Ѓ.П. со кои освоив и титула, а и воедно моменти од мојот престој од година ипол во ФК Вардар.

Автор

Ivan Nastevski

Скопје

Македонија