Што нè тера да го надминеме предизвикот?

Филмот “Into The Mind” е плод на едногодишна работа на продукцијата Sherpas Cinema чија цел е да документира интересни моменти од спортските дисциплини кој се изведуваат на планина и во природа.

Тие ја создаваат нераскинливата врската помеѓу земјата, умот, телото и душата.. Повеќе зборови се одвишок, се што треба е да погледнете.