Крвави портокали

Првото и основно што треба да го знаете е дека тие постојат.

Од кога ве запознавме со фактот дека некаде портокаливе постојат, останува да ви кажеме нешто повеќе за нив. 

Епа баш и нема нешто посебно што треба да ви кажеме, поради тоа што тие се со буквално ист нутриционистички состав како и регуларните портокалови портокали (за кои може да прочитате тука) само што овие имаат малку поразлични и концентрирани пигменти кои им ја даваат дистинктивната црвена боја. Не се извештачени односно на било каков генетски начин модифицирани, туку се чиста природна убавина.

Погледнете и сами!