Снежни ретро цртани - САД vs Европа

Зимска идила за секое дете

Ретро цртаните како да имаат посебен дух, дури и во црно-бело издание. Ви го претставуваме нашиот избор на цртани филмови од САД наспорти Европа и воедно им го честитаме Божиќ на сите наши пријатели кои овие денови го слават празникот.