Зумба и кружен тренинг со Фит Камп

Фит Камп е најзабавниот тренинг за топење на мастите, согорување на калориите  и правилно развивање на телото. Нашето мото е, многу потење, дружење, забава. 

Почнуваме со 5 минути разгибување и продолжуваме со 10 минути зумба предводени од Кате. Главниот дел се состои од 45 минутен кружен тренинг 

СТАНИЦИ

-за стомачни мускули

-изометриски вежби

-скипови

-истрчувања

-склекови

Овој тренинг е бесплатен за сите оние кој мислат исто како нас.

Автор

Fit Camp Skopje

Скопје

Македонија