За бутчињата и газињата

Клекни Стани

Еве неколку клекни-стани вежбички, доволни за да ве потикнат да си направите простор во дневна, пуштите добро музиче и направите супер тренингче. Секоја од вежбите можете да ја повторите 2-3 серии со 15-20 повторувања.