10те бајкерски наравоученија

Што на кратко можеш да заклучиш возејќи точак низ планина. Неколку одлични наравоученија и еден куп други инспирациони моменти кои спонтано ќе се појават и направат жив.

10 Things I have learned about Mountainbiking from Filme von Draussen on Vimeo.

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија