Јас немам талент

За сите оние што досега мислеа дека имаат врска од фристајл фудбал и жонглирање нека се подразмислат повторно. Две минутно `ршум видео. 

Фацкиве не се снашле во професионалниот фудбал, но пасијата дефинитивно не ја изгубиле.

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија