Пливачки вештини на 9 месечни бебиња

Не одам, ама пливам!

Интересно видео за пливачките вештини кај бебињата. Овие 9 месечни близнаци од Велика Британија едноставо “лебдат” над водата! Пливањето за бебиња го има во повеќето земји во светот, за жал кај нас сеуште оваа услуга не е возможна пред се поради не соодветните услови на базените (“свежа”вода, слабо греење и сл.). Ама затоа користете го секој момент и пливајте со вашите бебиња (нормално “очите ширум отворени” :))!!!

Автор

Plivacki i Vaterpolo klub "ORION" - Skopje

Скопје

Македонија