Првиот судир со снегот

Каков ли шок момент може претставува првиот судир со некаков тотално непознат и чуден природен феномен на кој што може да се скија и санка!  

Вака реагираат африканските спортисти што за прв пат направиле трансфер на северната хемисфера и дочекале зима. 

 

 

 

 

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија