Генералниот менаџер на Шарлот Бобкетс му врачи отказ на својот син

ОЧИ ВО ОЧИ !

Постигнувајки слаби резултати оваа сезона со 2,3 поени по натпревар крилото на Шарлот Бобкетс – Кори Хигинс доби отказ од својот татко Роб Хигинс кој е генерален менаџер на тимот .