Фудбалски класици – Der Bomber

Како од втората Светска војна па наваму се зашрафуваше западно германската фудбалска машинерија и Баерн Минхен на чело со можеби најдобриот германски напаѓач Gerd Mϋller.

 

Останати:

1. Фудбалски класици – El Diego

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија