Тренинг на ладно / 2005 година

Ѕивра ладно на врв Пелистер (ретро)

Колку што термометарчето измери, -25°C на Пелистер ни беа како препишана мелем авантура, малку зезање, супа задолжително и се помина една интересна вечер. Беше тоа одамна, но сакам да го зачувам како интересно сеќавање. Тројца мускетари и Дартањан беа Влатко Милев, Љупчо Дебарлиев, Јас и Татонка – Аљаска 3(шатор).